ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ULTRAS WORLD: H δημοσίευση για τη σκηνή με τον “Ντόκεν” που… ρίχνει το facebook (pic)

Η πλέον γνωστή οπαδική σελίδα σε όλο τον κόσμο δημοσίευσε τη σκηνή από τον τελικό και ξεπέρασε τα 6.000 likes

ULTRAS WORLD: H δημοσίευση για τη σκηνή με τον

Η φωτογραφία απ’ το Αλεξάνδρειο με τον “Ντόκεν” και τον οπαδό του Άρη (γνωστό ως “Κουκ”) να συζητούν στις “νεκρές ζώνες” του κλειστού, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Αλλά όχι μόνο του ελληνικού, αφού και οι ξένες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα οπαδικά κινήματα ασχολήθηκαν πάρα πολύ με τη συγκεκριμένη σκηνή.

Μάλιστα, η πλέον γνωστή σελίδα, Ultras World, η οποία αριθμεί περισσότερα από 800.000 μέλη στο Facebook, ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία γράφοντας πως πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική σκηνή, με τους δύο… αρχηγούς της εξέδρας, με τη δημοσίευση να έχει ξεπεράσει τα 6.000 likes και τις 140 κοινοποιήσεις. Δείτε τη δημοσίευση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.