ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-3

Εύκολα τα «φίνα» κορίτσια

Τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη, παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο σετ, πήραν τη νίκη με 3-1 σετ εκτός έδρας επί του Μαρκόπουλου.

Εύκολα τα «φίνα» κορίτσια

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αγνώριστος στο πρώτο σε του αγώνα με το Μαρκόπουλο. Τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη μπήκαν νωχελικά και αιφνιδιάστηκαν από την πολύ καλή απόδοση των γηπεδούχων. Έτσι τα κορίτσια του Μαρκόπουλου πήραν το πρώτο σετ με 25-20.

Μετά το σοκ του πρώτου σετ, τα φίνα κορίτσια μπήκαν δυνατά στο δεύτερο σετ και ήταν αποφασισμένες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Για την ακρίβεια το… καθάρισαν με ιδιαίτερη ευκολία, κάτι που φυσικά είναι ξεκάθαρο και από το σκορ (14-25).

Το τρίτο σετ έληξε με το ίδιο ακριβώς σκορ υπέρ των πράσινων κοριτσιών. Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στις γηπεδούχες, για να μπουν στη διεκδίκηση του.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ του αγώνα είχε εντελώς τυπικό χαρακτήρα, με την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού να το κατακτά με 13-25.

Τα σετ:  25-20, 14-25, 14-25, 13-25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE