ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ξέσπασμα του Τζεντίλε (Pics)

Ο Μάικ Τζέιμς έχει βάλει το νικητήριο καλάθι και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε τρέχει και τον… σφιχταγκαλιάζει με όλη του τη δύναμη!

Το ξέσπασμα του Τζεντίλε (Pics)

Ο Ιταλός άσος, έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό, είναι φανερό πως του λείπει χρόνος για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Η χθεσινή του εμφάνιση ήταν μια… αναλαμπή, μια σπίθα που μπορεί να ανάψει φωτιά… και να δώσει το έναυσμα στον «Σάντρο» να επιστρέψει εκεί όπου ήταν.

Χαρακτηριστικές οι κινήσεις του Ιταλού φόργουορντ, ο οποίος πρώτος τρέχει και αγκαλιάζει τον Τζέιμς (πριν γίνουν όλοι ένα κουβάρι), δεν τον αφήνει να πάρει… ανάσα, ενώ το χαμόγελο που έχει «ζωγραφιστεί» στο πρόσωπό του, καταδεικνύει την ψυχολογική του κατάσταση.

Ο Τζεντίλε ανεβαίνει, σιγά μεν, αλλά σταθερά, ο Πασκουάλ του δείχνει εμπιστοσύνη και με την εν γένει συμπεριφορά του, αποδεικνύει πως δουλεύει σκληρά και πως σύντομα, θα είναι ο κανονικός, ο πραγματικός Τζεντίλε, μέσα στο παρκέ. Και αυτό είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα του ίδιου, αλλά και του Πασκουάλ…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
1634070
ÔÏ ÍÉÊÇÔÇÑÉÏ ÊÁËÁÈÉ ÔÏÕ ÔÆÅÉÌÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2016-2017)
ÔÏ ÍÉÊÇÔÇÑÉÏ ÊÁËÁÈÉ ÔÏÕ ÔÆÅÉÌÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2016-2017)
1634065
1634066
ÔÏ ÍÉÊÇÔÇÑÉÏ ÊÁËÁÈÉ ÔÏÕ ÔÆÅÉÌÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2016-2017)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.