ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Top 10: Στην κορυφή ο Τζέιμς, μέσα και ο Γκάμπριελ (Vid)!

Το νικηφόρο τρίποντο του Μάικ Τζέιμς, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Ούνικς, βρίσκεται στην κορυφή των 10 καλύτερων φάσεων της αγωνιστικής της Euroleague.

Top 10: Στην κορυφή ο Τζέιμς, μέσα και ο Γκάμπριελ (Vid)!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη νίκη χθες, μ’ ένα εκπληκτικό τρίποντο του Μάικ Τζέιμς στην εκπνοή του αγώνα, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο ένα του Top 10. Μέσα στη δεκάδα βρίσκεται και η τρομερή τάπα του Κένι Γκάμπριελ και συγκεκριμένα στο νούμερο 8, ενώ το απίθανο τρίποντο του Γιουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου είναι στο νούμερο 2, πίσω από το buzzer beater του Τζέιμς.

Δείτε το βίντεο με το Top 10 της αγωνιστικής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...