ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζεντίλε: «Κάναμε μεγάλη ανατροπή»

Οι δηλώσεις του Αλεσάντρο Τζεντίλε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ούνικς.

Τζεντίλε: «Κάναμε μεγάλη ανατροπή»

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ιταλός στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα ματς με πολλά συναισθήματα για εμάς. Κάναμε ένα μεγάλο comeback. Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Είδατε τι έγινε με τον Τζέιμς στο παρκέ, το πανηγυρίσαμε όπως έπρεπε. Ήταν ένα μεγάλο σουτ για εμάς, το πανηγυρίσαμε. Αυτό ήταν. Κάθε ματς θα είναι σαν τελικός. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ από την καλύτερη θέση που γίνεται. Άλλες ομάδες παίζουν με λιγότερη πίεση και είναι πιο εύκολο για αυτές. Έχουν μείνει επτά αγωνιστικές, για εμάς που παλεύουμε για τα πλέι οφ αυτές οι ομάδες είναι παγίδες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.