ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βαθιά υπόκλιση στο Twitter για τον Τζέιμς! (pics)

Το μεγάλο σουτ του Μάικ Τζέιμς δεν άργησε να κάνει τον γύρο του κόσμου και να γίνει αντικείμενο θαυμασμού από τους φίλους του μπάσκετ ανά την υφήλιο.

Βαθιά υπόκλιση στο Twitter για τον Τζέιμς! (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, «έκλεψε» την «παράσταση» με το νικητήριο καλάθι που πέτυχε στην αναμέτρηση με την Ούνικς και το βίντεο με την εν λόγω φάση δεν άργησε να πιάσει κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, ο οποίος σχολίασε με θαυμασμό και με κάθε τρόπο το επίτευγμα του Μάικ Τζέιμς.

«Είδες το σουτ που έβαλε ο Τζέιμς έτσι;»

«Ο Τζέιμς είναι… σκύλος στο παρκέ. Οι Σανς έκαναν χαζομάρα που τον άφησαν να φύγει»

«Ήσυχος, πράος, ήρεμος και πανέτοιμος. Με αυτόν τον τρόπο έδωσε ο Τζέιμς τη νίκη στον Παναθηναϊκό»

«Οι γηπεδούχοι ακολούθησαν τον δρόμο του Τζέιμς»

«Μεγάλα… καρύδια ο Μάικ Τζέιμς»

«Ο Τζέιμς πήρε το ματς και μετά προσέφερε καφέ της παρηγοριάς στους αντιπάλους του»

«Μάικ, γιε μου, έλα να σου κάνω το τραπέζι»

«Ο Τζέιμς είναι γκαρντ επιπέδου ΝΒΑ απλά πρέπει να του δοθεί μία ευκαιρία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.