ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χτύπησε»… καμπανάκι ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε ομιλία προς τους παίκτες τους, τόνισε πως η Ξάνθη θα είναι πολύ διαφορετικός αντίπαλος σε σχέση με τον Αστέρα και ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει είναι ακόμα πιο προσεκτικός.

«Χτύπησε»… καμπανάκι ο Ουζουνίδης

Όπως αναφέρει το «Goal», ο Έλληνας τεχνικός, επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, λέγοντάς τους πως η ακριτική ομάδα έχει πολύ καλή τακτική προσήλωση και θα είναι δύσκολος αντίπαλος.

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αυτό με την Ξάνθη. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον Αστέρα, με πολύ καλή τακτική προσήλωση και θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες. Θέλω να είμαστε σοβαροί σε όλο το ματς. Να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το ξεκίνημα και να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε. Αν κάνουμε αυτά που δουλεύουμε κι έχουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο, θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Ουζουνίδης σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.