ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Παναθηναϊκός

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός, μετά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Παναθηναϊκός

Το φύλλο του αγώνα «καίει» τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά σε υβριστικά συνθήματα τόσο προς τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ όσο και προς τους Ντίμα Φιλίποφ και Μενέλαο Κοκκινάκη.  Επιπλέον, οι διαιτητές του αγώνα, Γεροθόδωρος και Κουτσούλας έχουν αναφέρει και τη ρίξη αντικειμένων στην διάρκεια του τέταρτου σετ που προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Ταυτόχρονα, γίνεται αναφορά για ρίψη αντικειμένων όπως «αναπτύρες, κέρματα, στυλό και μπουκάλια»

Πάντως με 4 αγωνιστικές να μένουν για το τέλος το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας σίγουρα θα επηρεάσει την ομάδα. Το «τριφύλλι» υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Ορεστιάδα, ενώ την 21η αγωνιστική αγωνίζονται εντός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.