ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Προκλήσεις Αγκάμεζ και στο φινάλε – Οι χειρονομίες μετά το τέλος (pic)

Ακόμα και μετά το φινάλε, ο Κολομβιανός ήταν... ασταμάτητος στις προκλήσεις

Προκλήσεις Αγκάμεζ και στο φινάλε - Οι χειρονομίες μετά το τέλος (pic)

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ δεν σεβάστηκε τίποτα. Ούτε τον κόσμο που κάποτε αποθέωνε, ούτε φυσικά τον Παναθηναϊκό, που τον είχε φέρει στην Ελλάδα και τον είχε… χρυσοπληρώσει. Ο Κολομβιανός ήταν προκλητικότατος στο ντέρμπι της Γλυφάδας, σαν να ήθελε να… αποδείξει κάτι. Πιθανότατα να τον είχαν… δασκαλέψει κιόλας για να τα κάνει.

Μετά από τις χειρονομίες που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα και το βρίσιμο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Αγκάμεζ θέλησε να το συνεχίσει όλο αυτό. Και έκανε χειρονομίες και στο τέλος του αγώνα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τη φωτογραφία. Δείτε τη:

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2016-2017)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.