ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καίει» τον Παναθηναϊκό το Φ.Α., καμία αναφορά στη χειρονομία Αγκάμεζ…

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Κυψέλη. Διαβάστε το φύλλο αγώνα.

«Καίει» τον Παναθηναϊκό το Φ.Α., καμία αναφορά στη χειρονομία Αγκάμεζ…

Οι διαιτητές του αγώνα, Γεροθόδωρος-Κουτσούλας, συνέταξαν ένα φύλλο αγώνα που καίει τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο οι δύο ρέφερι δεν έκαναν καμία αναφορά στα αίτια της έντασης που υπήρξε στο ματς.

Αναλυτικά τι αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Πριν την έναρξη του αγώνα φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν εν χορώ «Αγκάμεζ μπ…ε π…ας γιε». Έγιναν συστάσεις, οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά.

Στο 1ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 18-20 υπέρ του Ολυμπιακού φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν εν χορώ «Φιλίποφ μπ…ε π…ας γιε». Έγιναν συστάσεις, οι φίλαθλοι συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 3ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 7-6 υπέρ του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν εν χορώ «της μάνας σου γ…με το μ…κι Κοκκινάκη». Έγιναν συστάσεις, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συμμορφώθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 4ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 9-9 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πέταξαν στον κυρίως αγωνιστικό χώρο αναπτήρες, κέρματα, γεμάτα μπουκάλια πλαστικά νερού, 1 πλαστικό ποτήρι γεμάτο καφέ και 1 στυλό προς τη μεριά του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι διακόπηκε, ο πρώτος διαιτητής κατέβηκε από τη σκάλα για 5 λεπτά, έγιναν συστάσεις ότι την επόμενη φορά θα εκκενωθεί το γήπεδο.

Στη διακοπή αυτή ο αθλητής του Ολυμπιακού νο 18 (Τσούπκοβιτς) εμφανίστηκε στους διαιτητές με αίμα στη μύτη. Οι διαιτητές δεν είχαν αντίληψη από τι προκλήθηκε ο τραυματισμός. Ο παίκτης διαβεβαίωσε τον πρώτο διαιτητή ότι ήταν καλά στην υγεία του και ότι μπορούσε να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα, κάτι που συνέβει άλλωστε. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πέταξαν εντός του κυρίως αγωνιστικού χώρου προς την πλευρά των αθλητών του Ολυμπιακού πλαστικά μπουκάλια γεμάτα νερό και άδεια, χωρίς να προκαλέσουν κανένα τραυματισμό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν χωρίς πρόβλημα στα αποδυτήρια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...