ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο «φονιάς» έγινε 30 ετών! (vids)

Ο ήδη αγαπημένος της «πράσινης» εξέδρας, Κέι Σι Ρίβερς, κλείνει σήμερα τα 30 και το Panathinaikos24.gr ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα για να του ευχηθεί τα χρόνια πολλά!

Ο «φονιάς» έγινε 30 ετών! (vids)

Ήρθε το καλοκαίρι ως εναλλακτική επιλογή αντί του Βίκτορ Κλαβέρ, αλλά γρήγορα μας έκανε να ξεχάσουμε τον Ισπανό. Ο λόγος για τον Κέι Σι Ρίβερς, τον… ρολίστα πολυτελείας ο οποίος στον Παναθηναϊκό μετατράπηκε σε «killer» πρώτης τάξεως από την περιφέρεια και πλέον, αποτελεί μία υπερπολύτιμη μονάδα στα χέρια του Τσάβι Πασκουάλ.

Παροιμιώδης ψυχραιμία, «σκύλος» στο παρκέ και… τιμωρός του Ολυμπιακού! Όταν βλέπει κόκκινο… αφηνιάζει και σκοράρει… κατά ριπάς. Τον Ιανουάριο κόντεψε, ή μάλλον «έσπασε» όλα τα κοντέρ σημειώνοντας 76 (!) πόντους κόντρα στην ομάδα του Σφαιρόπουλου. 23 στην Ευρωλίγκα, 27 στο «διπλό» του Κυπέλλου και 26 πόντους στο ματς πρωταθλήματος του ΟΑΚΑ.

Σήμερα, (1/3) κλείνει τα 30 του χρόνια και βαδίζει πλέον σε άλλα μονοπάτια. Πιο ώριμος, πιο έτοιμος από ποτέ να οδηγήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, μαζί με τους υπόλοιπους, τον εξάστερο. Χρόνια πολλά Κέι Σι Ρίβερς, συνέχισε να μας πωρώνεις!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.