ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

ΠΑΟ για το Κύπελλο

Με το παρθενικό γκολ του Μαρινάκη στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα και με δυο νίκες, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ντεμπούτο για τον Μολίνς.

ΠΑΟ για το Κύπελλο

Το ματς

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να απειλήσει τους πράσινους. Στο 2ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την πράσινη περιοχή,όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Βλαχοδήμου. Οι πράσινοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν τη τάση να επιτίθενται από αριστερά, όπου ο Καλτσάς έπαιζε ως μπακ. Στο 17ο λεπτό του αγώνα, ο Στανισάλιεβιτς έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Βλαχοδήμου. Δύο λεπτά αργότερα ο Καλτσάς, σε μία αντεπίθεση του Αστέρα, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Ο Παναθηναϊκός όμως λίγο αργότερα έχασε μία χρυσή ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε μία τρομερή εκτέλεση φάουλ, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να εκτινάσσεται στη γωνία του τείχους και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 37ο λεπτό όμως ο Μπουμάλ, παρά το γεγονός ότι γύρισε πολύ ωραία το σώμα του, δεν κατάφερε να απειλήσει τον Αστέρα. Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με την έναρξη ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε μία πολύ γλυκιά σέντρα στην περιοχή του Αστέρα αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν στο σωστό σημείο. Στο 52ο λεπτό ο Αστέρας απείλησε την πράσινη εστία για πρώτη φορά στο δεύτερο αυτό κομμάτι του αγώνα. Ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, με την μπάλα να περνάει αρκετά άουτ. Η απάντηση του τριφυλλιού ήταν άμεση με τον Μέστο να κάνει ένα επικίνδυνο γύρισμα αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε την μπάλα, πριν ο Λέτο απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Στο 64ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Εκτέλεσε ο Μπουμάλ, ο Μολέδο πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και αφύλαχτος έστειλε την κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στη συνέχεια οι πράσινοι είχαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία. Στο 68ο ο Χατζηγιοβάννης περνά από τα πλάγια τον Αθανασιάδη, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Δημούτσος έδιωξε προ του Βλαχοδήμου σε κενή εστία. Στο 92ο λεπτό του αγώνα ο Μέστο σέντραρε από τα δεξιά, ο Μαρινάκης σε θέση φορ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE