ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα στον άσσο της Μαρσέιγ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα στον άσσο της Μαρσέιγ

Ένα μικρό… Σάββατο είναι η σημερινή Τετάρτη, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης. Δράση υπάρχει και στο Κύπελλο Ελλάδας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στη ρεβάνς της ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα.

Με κάλυψη οι Μασσαλοί

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μαρσέιγ – Μονακό, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Παιχνίδι Κυπέλλου απόψε στο «Βελοντρόμ» ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μονακό, με τις δύο ομάδες να έρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις και καταστάσεις. Η μεν Μαρσέιγ διασύρθηκε εντός έδρας με 1-5 απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη Κυριακή, απογοητεύοντας τους οπαδούς της, ενώ η Μονακό έβγαλε αντίδραση μετά τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Μπαστιά (1-1) και Μάντσεστερ Σίτι (5-3), επικράτησε εκτός έδρας 1-2 της Γκινγκάμπ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το Κύπελλο σίγουρα αποτελεί στόχο για τη φετινή Μαρσέιγ, που θα τα δώσει όλα για την πρόκριση και είναι δεδομένο ότι θα βγάλει εγωισμό μετά τον διασυρμό απ’ την Παρί. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, αλλά με την κάλυψη του DNB.

Over 2.5 στο Αμβούργο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Αμβούργο – Γκλάντμπαχ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.11. Πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο «ζευγάρι», κάτι που φαίνεται στο σετ των αποδόσεων, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε καλύτερο μομέντουμ, ερχόμενη από δύο σερί νίκες για Γιουρόπα Λιγκ (2-4 επί της Φιορεντίνα) και Μπουντεσλίγκα (0-2 επί της Ίνγκολσταντ). Στον αντίποδα, το Αμβούργο υπέστη άνευ προηγουμένου διασυρμό στο εκ προοιμίου δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπάγερν (8-0), είναι ομάδα με έφεση στα υψηλά σκορ, αυτό θα στηρίξουμε και σήμερα κόντρα στην πάντα επιθετική Γκλάντμπαχ.

Παίρνει το ματς η Νασιονάλ Ποτόσι

Πάμε στο Κόπα Σουνταμερικάνα και την αναμέτρηση Νασιονάλ Ποτόσι – Σπορτ Χουανκάγιο, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Περνάμε τον Ατλαντικό και πιο συγκεκριμένα, στη Βολιβία, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Νασιονάλ Ποτόσι – Σπορτ Χουανκάγιο για τον πρώτο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα της Βολιβίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν έδρα στο Περού. Πρόκειται για δύο σχετικά άπειρες ομάδες στις διεθνείς διοργανώσεις, ειδικά οι Βολιβιανοί, οι οποίοι συμμετέχουν μόλις για δεύτερη φορά στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ η Σπορτ Χουανκάγιο παίζει για δεύτερη σερί σεζόν. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στην έναρξη των πρωταθλημάτων τους, αφήνουν ανάμεικτες εντυπώσεις χωρίς σταθερά καλή απόδοση, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι απόψε θα παίξει ρόλο η πολύ δυνατή έδρα της Νασιονάλ Ποτόσι. Επιλογή μας ο άσσος των Βολιβιανών.

Κλειστό ματς στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου θα επιλέξουμε το Under 148.5 στην αναμέτρηση Λούντβιγκσμπουργκ – Νεπτούνας, σε απόδοση 1.83. Είναι η πρώτη «μάχη» στη Γερμανία ανάμεσα σε δύο πραγματικά καλές ομάδες, που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στη διοργάνωση. Η Λούντβιγκσμπουργκ δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην Μακάμπι Ρισόν στην προηγούμενη φάση των πλέι οφ, προκρίθηκε με δύο νίκες και συνολική διαφορά 19 πόντων, σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα εναντίον της Νεπτούνας. Οι Λιθουανοί απέφυγαν την πρώτη φάση των πλέι οφ, καθώς τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο C της φάσης των ομίλων και συμπεριλήφθηκαν στις τρεις κορυφαίες δεύτερες της διοργάνωσης, είναι μια ομάδα με σταθερή απόδοση όλη τη σεζόν. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα απ’ τα πιο αμφίρροπα «ζευγάρια» της φάσης των «16», με τους Γερμανούς να δίνονται ως φαβορί. Εμείς θα πάμε με το Under 148.5, στηριζόμενοι στην πανίσχυρη άμυνα της Νεπτούνας, αλλά και την «σκληράδα» της Λούντβιγκσμπουργκ εντός έδρας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE