ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πλεονέκτημα τέλος, πιο κοντά ο «εμφύλιος»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, ηττήθηκε από την Νταρουσάφακα με 77-72, αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες για τετράδα και πλέον θα δώσει αγώνα για να κρατήσει την 5η θέση. Κοντά και ο «εμφύλιος».

Πλεονέκτημα τέλος, πιο κοντά ο «εμφύλιος»

Οι «πράσινοι» αυτοκτόνησαν για μια ακόμη φορά μακριά από το ΟΑΚΑ, βρέθηκαν κοντά σε ένα μεγάλο διπλό, εντούτοις κατάφεραν και πάλι να φύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι.

Στα… ουσιαστικά της υπόθεσης, το γεγονός πως πλέον πρέπει η Φενέρ να… αποσυρθεί από το υπόλοιπο της regular season, προκειμένου να χάσει την 4η θέση, με τον Παναθηναϊκό πλέον να ισοβαθμεί με τον Ερυθρό Αστέρα (14-10 αμφότεροι), ενώ και Η Νταρουσάφακα είναι μέσα στο παιχνίδι (12-12). Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να κάνει τουλάχιστον μια νίκη παραπάνω από τους Σέρβους μέχρι το τέλος, προκειμένου να βρίσκεται από πάνω στη βαθμολογία, ενώ ανησυχεί ακόμα και για την Εφές, η οποία πέρασε από το Καζάν και είναι στο 13-11.

Κοντά και ο «εμφύλιος»

Ο Ολυμπιακός δείχνει να κλειδώνει την τρίτη θέση αν και ακόμα και εκεί υπάρχουν περιθώρια να αλλάξει η σειρά, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν είναι καθόλου σίγουρος για την 5η θέση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά εμφύλιος. Αν βγει 3ος ο Ολυμπιακός και 6ος ο Παναθηναϊκός, τότε συναντιούνται στα play off. Οι επόμενες αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...