ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έφυγε σαν Βίκτωρ, επέστρεψε σαν Κλωναρίδης!

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι ένας άλλος… παίκτης, απ’ τη στιγμή που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κάνει όλους να αναφωνούν: «Ποιος Ιμπάρμπο…»

Έφυγε σαν Βίκτωρ, επέστρεψε σαν Κλωναρίδης!

Μπορεί ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής να είναι ένας παίκτης μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αξίας από τον «Κλώνα», ωστόσο στην πράξη (όπου πραγματικά μετράει), ο Έλληνας άσος είναι αυτός που βγάζει μάτια και εκθέτει τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Από τη στιγμή που ξανά-πάτησε στην Ελλάδα ο Κλωναρίδης, έχει ομορφύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, παίζει συνεχώς πολύ πάνω από το μέσο όρο, που ο ίδιος μας είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια, συνεργάζεται με κλειστά μάτια με τον Μπεργκ (λογικό), εξυπηρετεί στο ακέραιο το πλάνο του Ουζουνίδη (συνεχές πρέσινγκ ψηλά, κίνηση χωρίς την μπάλα, ανεξάντλητο τρέξιμο) και δεν είναι απλά ένας συμπληρωματικός παίκτης, τουναντίον, αποτελεί ένα βασικό γρανάζι της «πράσινης μηχανής».

Θα μπορούσε να πει κανείς, πως παίζει την καλύτερη μπάλα από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό (επί Αναστασίου). Βοηθάει σημαντικά στον επιθετικό τομέα, είναι μέσα σε όλες τις φάσεις και μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ. Αυτός ο Κλωναρίδης, μπορεί όχι απλά να βοηθήσει, αλλά να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, κάτι που πιστώνεται και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...