ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 3-1

«Καθάρισε» την Ορεστιάδα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ επί της Ορεστιάδας, στο κλειστό της Κυψέλης, στο πλαίσιο της Α1 βόλεϊ των Ανδρών.

«Καθάρισε» την Ορεστιάδα

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες σήμερα. Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-1 σετ επί της Ορεστιάδας και πάτησαν για τα… καλά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ανδρεόπουλο μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα. Για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός καθάρισε από νωρίς το πρώτο σετ κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» πήρε το πρώτο σετ με 25-19. Το δεύτερο σετ είχε ανάλογη εξέλιξη αλλά και κατάληξη, με τον Παναθηναϊκό να το κατακτά με 25-20.

Στο σημείο εκείνο οι πράσινοι χαλάρωσαν και στο τρίτο σετ αιφνιδιάστηκαν από την ομάδα της Ορεστιάδας. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πάθος και έτσι μείωσαν σε 2-1 σετ με σκορ 25-20.

Βέβαια αυτό αφύπνησε τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου οι οποίοι πήραν το τέταρτο σετ με το άνετο 25-11 και ταυτόχρονα την πολύτιμη νίκη επί της Ορεστιάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ