ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 (PANATHINAKOS24.GR - ΕΡΤ3)

Νικάει τον Ολυμπιακό και πάει τελικό

Ντέρμπι αιωνίων σήμερα στον ημιτελικό του φάιναλ φορ Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών, που διεξάγεται στη Γλυφάδα.

Νικάει τον Ολυμπιακό και πάει τελικό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον τελικό, στο δεύτερο σημερινό ματς και μετά την πρόσφατη ήττα με 3-1 σετ στο κλειστό του Μετς, θέλει να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο που φιλοξενεί αυτό το Final-4. Eύχομαι σε όλες τις ομάδες, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις διοικήσεις καλή επιτυχία σε όλους. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα και η οργάνωση θα είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι για ένα Final-4 γυναικών. Θεωρώ ότι θα υπάρχουν όμορφοι και δυνατοί αγώνες και αυτό θα είναι μια πολύ και διαφήμιση για το γυναικείο βόλεϊ. Από εκεί και πέρα για εμάς, για την ομάδα μου δεν έχουμε έρθει για τη συμμετοχή έχουμε προετοιμαστεί γι αυτά τα παιχνίδια.

Έχουμε ένα μεγάλο εμπόδιο που είναι η ομάδα του Ολυμπιακού, μια ομάδα με μέταλλο και πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να περάσουμε αυτό το εμπόδιο. Σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά δεν έχουμε έρθει εδώ για τη συμμετοχή. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι να είναι ένα όμορφο διήμερο για όλους μας».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 4/3  Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ 17.00 Α.Ο Μαρκοπούλο-Πανναξιακός ΑΟΝ (ΕΡΤ3) Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ 19.30 Παναθηναϊκός Α.Ο – Ολυμπιακός ΣΦΠ (ΕΡΤ2)

Κυριακή 5/3 18:00, ΤΕΛΙΚΟΣ (ΕΡΤ3)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.