ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 59-69

Λύγισε στο τέλος

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στα... ίσα τον Ολυμπιακό για 35 λεπτά αλλά στο τέλος λύγισε και τελικά ηττήθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με 59-69. Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Έιβερι, η οποία ηγήθηκε της πράσινης επίθεσης!

Λύγισε στο τέλος

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση  και προηγήθηκε με 3-2. Στο σημείο εκείνο ο Ολυμπιακός αντέδρασε και πήρε κεφάλι στο σκορ(3-6), με καλάθι της Τζόνσον. Οι φιλοξενούμενες συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα με 5-11. Στο πρώτο αυτό δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν αρκετά άστοχες κάτι που είναι φανερό κι από το 8-11, που ήταν το σκορ του πρώτου αυτού μέρους του αγώνα.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινες ήταν πάρα πολύ καλές. Με πρωταγωνίστρια την Έιβερι πίεσαν τον Ολυμπιακό και πήραν κεφάλι στο σκορ για αρκετή ώρα. Στα πρώτα λεπτά του δεκαλέπτου το επιμέρους σκορ ήταν 13-5 και ο Παναθηναϊκός έδειχνε να πατάει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε μείωσε αλλά και προσπέρασε στο σκορ (23-26). Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε μ’ ένα μεγάλο καλάθι της Άνταμς η οποία έδωσε και προβάδισμα στις πράσινες με 31-30.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το τριφύλλι. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα και ξέφυγε μέχρι και με 8 πόντους. Βέβαια τα κορίτσια τουΠρέκα αντιδρούσαν και έδειχναν να μην τα παρατάνε. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και με τις Έιβερι και Άνταμς σε πολύ καλή μέρα κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στους 2 πόντους, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (47-49). Οι πράσινες έπαιζαν με πάθος και με τη βοήθεια του κόσμου, έδειχναν ικανές να πάρουν τη νίκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Ο Παναθηναϊκός κυνήγαγε στο σκορ αλλά δεν άφηνε τον Ολυμπιακό να πάρει μεγάλη διαφορά, στα πρώτα 5 λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο κομμάτι όμως ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά 5 πόντων. Εκείνο ήταν το σημείο που οι πράσινες έδειχναν να μην μπορούν άλλο και έτσι η διαφορά εκτοξέυτηκε στο +9, 3 λεπτά πριν το τέλος.Τελικα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν με 59-69, παρότι πάλεψαν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ