ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη

Ρίβερς: «Να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε!»

Ο Κέι Σι Ρίβερς μιλάει στο Panathinaikos24.gr, για τη δύσκολη συνέχεια στην Ευρωλίγκα, τη νέα νίκη επί του Άρη, ενώ αποκαλεί τον Σάρας, "μύθο" του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ρίβερς: «Να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε!»

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέι Σι Ρίβερς:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Προσπαθήσαμε να μπούμε δυνατά στο ματς όπως συνηθίζουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε μέσω της ομάδικής δουλειάς να αντιστρέψουμε τα πράγματα και να ανεβάσουμε την απόδοσή μας στον δρόμο προς τη νίκη».

Για τα πολλά άστοχα τρίποντα: «Εμείς παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Όταν έχεις ελεύθερο πεδίο, η λογική είναι να πάρεις το σουτ και να παίξεις με τις πιθανότητες. Απλά ορισμένες φορές, η ευστοχία είναι και θέμα τύχης. Ακόμη και ο Κάρι με τον Τόμσον χάνουν ελεύθερα σουτ. Η αστοχία είναι μέρος του παιχνιδιού».

Για την αντίδραση μετά την ήττα από την Νταρουσάφακα: «Σίγουρα, η ήττα στην Τουρκία ήταν… σκληρή για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε το προβάδισμα αλλά δεν κατορθώσαμε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Ωστόσο ό,τι κι αν έγινε πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να παραμείνουμε ενωμένοι και να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και απόλυτη συγκέντρωση όλα όσα έρχονται. Απομένουν άλλα έξι παιχνίδια στην Ευρωλίγκα στα οποία πρέπει να στοχεύσουμε το μάξιμουμ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν παραμένει ως στόχος το πλεονέκτημα: «Φυσικά και έχουμε αυτή την πιθανότητα στο μυαλό μας, ωστόσο χάσαμε έδαφος με την ήττα από την Νταρουσάφακα. Εμείς θα κοιτάξουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια μέχρι το τέλος».

Για το πως ένιωσε παίζοντας στο άδειο ΟΑΚΑ: «Είναι εντελώς διαφορετική κατάσταση από όσα έχουμε συνηθίσει. Οι οπαδοί μας φροντίζουν να μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση σε κάθε ματς και η απουσία τους σίγουρα μας στοίχισε. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αγωνιστεί ξανά στην έδρα μας χωρίς κόσμο (στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ) οπότε ξέραμε πως είναι και τι πρέπει να κάνουμε».

Για τη Ζαλγκίρις: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι πολύ σκληρή στην έδρα της και διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, έναν μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι γι’ αυτό και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στη Λιθουανία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...