ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα στο ημίχρονο η Νάπολι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα στο ημίχρονο η Νάπολι

Στη σέντρα οι ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα σε αμφότερα τα σημερινά «ζευγάρια». Μόνο με… αυτοκτονία θα μείνει εκτός η Μπάγερν κόντρα στην Άρσεναλ, την ίδια στιγμή που το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι λιγάκι πιο δύσκολο στη Νάπολη. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αναμέτρηση, όπως επίσης η εμβόλιμη δράση στην Τσάμπιονσιπ, το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με κάλυψη απ’ το ημίχρονο οι Ιταλοί

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το 1 DNB στο ημίχρονο σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τεράστια η πρόκληση σήμερα για τους Ιταλούς, που θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι εύκολη λεία για τους Μαδριλένους. Έκαναν σούπερ ξεκίνημα στο πρώτο ματς, προηγήθηκαν 0-1, αλλά είδαν το σκορ να ανατρέπεται στο 3-1 και έτσι το έργο τους για πρόκριση έγινε πολύ δύσκολο. Είναι δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν επιθετικά, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ώθηση της κερκίδας και να σκοράρουν ένα γρήγορο γκολ που θα αλλάξει τις ισορροπίες, την ίδια στιγμή όμως αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Η Νάπολι έρχεται απ’ το σπουδαίο εκτός έδρας 1-2 επί της Ρόμα παίζει σχεδόν πλήρης, όπως πλήρης είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν σκοράρει στα τελευταία 45 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις, θεωρείται απίθανο να μη βρουν δίχτυα και σήμερα, αν το κάνουν θα έχουν βάλει τις βάσεις για μια ακόμη πρόκριση στα προημιτελικά. Ποντάρουμε στο ενθουσιώδες ξεκίνημα της Νάπολι και πάμε με το 1 DNB στο ημίχρονο.

Με το Over 2.5 στο Ρέντινγκ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ρέντινγκ – Νιουκάστλ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Νιουκάστλ, που καλείται να περάσει απ’ τη εξαιρετική έδρα της Ρέντινγκ. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ’ τις κορυφαίες εντός έδρας ομάδες της κατηγορίας, εκεί μετρούν 12/18 νίκες, έχασαν μόλις δύο φορές. Έρχονται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Γουλβς, αποτέλεσμα που τους ανέβασε στους 63 πόντους και την 5η θέση, στο +7 απ’ την 7η Φούλαμ, σήμερα θέλουν νέο «τρίποντο» για να εδραιωθούν στην πεντάδα. Απ’ την άλλη, η Νιουκάστλ έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες με Μπράιτον (1-2) και Χάντερσφιλντ (1-3), μετράει τέσσερα Over 2,5 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, η λογική λέει ότι και το σημερινό παιχνίδι θα «ανοίξει».

Κερδίζει η Ατλέτικο Παραναένσε

Πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα επιλέξουμε τον άσσο της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στην Κατόλικα σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, με την Ατλέτικο Παραναένσε απ’ τη Βραζιλία να υποδέχεται την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα απ’ τη Χιλή. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν την Ντεπορτίβο Καπιατά στα προκριματικά για να φτάσουν στους ομίλους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε εγχώριο επίπεδο δεν έχουν υποχρεώσεις για το εθνικό πρωτάθλημα, αλλά σ’ αυτό της περιφέρειας Παραναένσε. Στον αντίποδα, η Κατόλικα έρχεται από τέσσερις σερί ήττες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 2-0 απ’ την Κόλο Κόλο. Οι γηπεδούχοι είναι πιο έμπειροι στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έχουν καλή έδρα και φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, συνεπώς επιλέγουμε τον άσσο.

Χαμηλό σκορ για Βιλερμπάν και Άρη

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου θα επιλέξουμε το Under 142,5 στο Βιλερμπάν – Άρης σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για τη ρεβάνς της φάσης των «16» της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 67-67 στο πρώτο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Οι κίτρινοι πήραν διαφορά μέχρι και 10 πόντους, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν και στο φινάλε «έτρεχαν» να αποφύγουν την ήττα. Το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο σήμερα κόντρα στη Βιλερμπάν, το «Αστρομπάλ» είναι ένα πολύ «σφιχτό» γήπεδο, όπου οι Γάλλοι είναι αήττητοι φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άρης έχει σαφές επιθετικό πρόβλημα, το οποίο διογκώνεται μακριά απ’ το «Παλέ», είναι δεδομένο ότι σήμερα θα δούμε χαμηλό ρυθμό και μικρό σκορ. Επιλογή το Under 142.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE