ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Δεύτερο «σοκ» στην Κηφισιά!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερη φορά στα Βόρεια Προάστια από την Κηφισιά μέσα σε λίγες μόλις ημέρες (3-1 σετ) και... αποχαιρέτησε την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην Α1 Βόλεϊ Ανδρών.

Δεύτερο «σοκ» στην Κηφισιά!

Νέα ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό στο «Ζηρίνειο»!

Μετά τον αποκλεισμό από το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, οι «πράσινοι» απώλεσαν στα Βόρεια Προάστια και την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 Βόλεϊ Ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ από την Κηφισιά.

Η αναμέτρηση άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το «τριφύλλι» που κατέκτησε με σχετική άνεση το πρώτο σετ (25-17) ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα και πήραν το προβάδισμα στα επόμενα δύο σετ (25-20 και 25-15).

Στην τέταρτη και… καθοριστική όπως αποδείχθηκε «πράξη» του παιχνιδιού, η ομάδα του Ανδρεόπουλου μπήκε στην τελική «ευθεία» έχοντας προβάδισμα τεσσάρων πόντων (22-18) αλλά στη συνέχεια έχασε πέντε (!) σετ μπολ, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να τελειώσουν το ματς, κατακτώντας το τέταρτο σετ με 30-28.

Τα σετ: 17-25, 25-20, 25-15, 30-28

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...