ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΔΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό με… κοντά παντελόνια και έφτασα σε σημείο να βραβεύομαι»

Ο προπονητής του «πράσινου» τμήματος Πυγμαχίας και παλαίμαχος αθλητής του συλλόγου, Γιάννης Αϊδινιώτης, παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι» στο Μουσείο της Ακρόπολης.

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό με... κοντά παντελόνια και έφτασα σε σημείο να βραβεύομαι»

Η άκρως Παναθηναϊκή σύναξη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/3) στο Μουσείο της Ακρόπολης με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι», ήταν μια υπέροχη και άκρως συγκινητική εκδήλωση, κατά τον προπονητή του τμήματος Πυγμαχίας, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ο νυν προπονητής και παλαίμαχος μποξέρ του συλλόγου, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την σχέση ζωής του με τον Παναθηναϊκό, τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας παλαιστής ώστε να είναι άξιος εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» αλλά και την συνδρομή της συζύγου του στην δυναμική επανεμφάνισή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊδινιώτη:

Για την εκδήλωση: «Η εκδήλωση ήταν υπέροχη, συγκινητική. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου στο τέλος καθώς είδα τη ζωή μου να διαγράφεται μπροστά μου. Ήρθα στον Παναθηναϊκό με… κοντά παντελόνια. Μεγάλωσα βλέποντας τα παιδιά του Γουέμπλεϊ, τον Δομάζο, τον Αντωνιάδη, τον Καμάρα και τους υπόλοιπους, φτάνοντας σήμερα να βραβεύομαι για την προσφορά μου στον σύλλογο».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την συνδρομή της συζύγου του: «Οι βραβεύσεις ήταν… προσωπική υπόθεση όταν ήμουν αθλητής. Τώρα τις μοιράζομαι με την σύζυγό μου καθώς εκείνη με βοήθησε να να επανέλθω εκεί που ανήκω πραγματικά. Εάν δεν ήταν αυτή, δεν θα υπήρχε καμία βράβευση. Με έκανε να σεβαστώ τον εαυτό μου και να αγαπάω τους γύρω μου να είμαι καλύτερος γι αυτούς».

Για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι παλαιστές του Παναθηναϊκού: «Οι πυγμάχοι Παναθηναϊκού πρέπει να κάνουνε κατάθεση ψυχής πάνω στο ρινγκ. Δεν πρέπει να είναι ηττοπαθείς. Δεν πρέπει να φταίει κανείς άλλος εκτός από εμάς στα άσχημα. Χρειαζόμαστε αθλητές αντάξιους να φορούν και να τιμούν την φανέλα του συλλόγου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.