ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΚΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Αργά η γρήγορα ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα»

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάκης Κορωναίος, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι» εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο σύλλογος θα ανακτήσει σε βάθος χρόνου την κορυφή σε όλα τα αθλήματα.

«Αργά η γρήγορα ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα»

Ο Τάκης Κορωναίος παρευρέθη μαζί με τον «Διόσκουρό» του, Απόστολο Κόντο, στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι», όντας ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του «τριφυλλιού», παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr στο περιθώριο της εκδήλωσης, την οποία χαρακτήρισε ως ένα «εξαιρετικό εγχείρημα» που έφερε στο «φως» άγνωστες πτυχές της ιστορίας του συλλόγου ακόμα και σε ανθρώπους που ανατράφηκαν στην «αγκαλιά» του Παναθηναϊκού, όπως ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Τάκης Κορωναίος, ανέφερε ότι ο σύλλογος αποτελεί μια «τεράστια οντότητα», η οποία ξεφεύγει από τα στενά όρια του αθλητισμού και εξέφρασε την πεποίθηση πως το «τριφύλλι» θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα στην κορυφή όπου δεν είναι πρώτο.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η εκδήλωση ήταν καταπληκτική. Ελπίζουμε οι συγγραφείς να συνεχίσουν το δύσκολο αλλά συνάμα εξαιρετικό εγχείρημά τους, ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Μας έδωσαν πληροφορίες που ακόμα και εγώ, ως γέννημα-θρέμμα Παναθηναϊκός δεν γνώριζα. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους όσους επιμελήθηκαν το βιβλίο αλλά και την εκδήλωση συνολικά.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιδέα μια οντότητα τεράστια για την οποία δεν χωρούν πολλά λόγια. Ο σύλλογος, αργά ή γρήγορα θα κατακτήσει την κορυφή ακόμα και στα πεδία τα οποία δεν είναι πρώτος, είναι θέμα χρόνου! Είναι μια ιδέα η οποία δεν εκπροσωπεί μόνο τις νίκες αλλά και την ομορφιά του αθλητισμού.Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Απόστολος Κόντος αλλά και εγώ αποτελέσαμε ένα μικρό κομμάτι του Παναθηναϊκού στο διάβα της τεράστιας ιστορίας του.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.