ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS 64-58

Τα εκτός έδρας δώρα συνεχίζονται

Ενας διπρόσωπος Παναθηναϊκός, χάρισε για μια ακόμη φορά δικό του ματς και ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 64-58 για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τα εκτός έδρας δώρα συνεχίζονται

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήταν άστοχος το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Νίκος Παππάς όμως μετά από 2 λεπτά περίπου πέτυχε τους πρώτους πόντους του αγώνα. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση. Με τρίποντο του Ουλανόβας η Ζαλγκίρις πήρε κεφάλι στο σκορ με 3-2. Στο σημείο εκείνο ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα δικό του σερί. Με καλάθια των Παππά, Γκάμπριελ και Σίνγκλετον οι πράσινοι πήραν κεφάλι 8 πόντων (3-11). Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ συνέχισαν να έχουν καλή απόδοση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και έτσι ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 9-17.

Όπως και στο πρώτο δεκάλεπτο έτσι και στο δεύτερο, οι δύο ομάδες ήταν άστοχες. Με καλάθι του Φελντέιν οι πράσινοι έστειλαν τη διαφορά στο +10. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι άστοχες με τον Παναθηναϊκός να κρατάει ψηλά την διαφορά. Με τους Παππά και Μπουρούση σε πολύ καλή μέρα, οι πράσινοι 5 λεπτά πριν το ημίχρονο η διαφορά έφτασε στο+12 (11-23). Στη συνέχεια του δεκαλέπτου οι δύο ομάδες πέτυχαν από 8 πόντους, με το σκορ ημιχρόνο να είναι 31-19.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι μέχρι και το τελευταίο λεπτό σκόραραν μόνο με τις βολές. Το επιμέρους σκορ δεκαλέπτου ήταν 15-10 με την Ζαλγκίρις να ρίχνει τη διαφορά στους 6 πόντους.

Το πράσινο μπλακ άουτ συνεχίστηκε και στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου με την διαφορά να πέφτει στους 4 πόντους (39-43). Περίπου 8 λεπτά από το τέλος η διαφορά έπεσε στους 2 (43-45) και το παιχνίδι πήρε φωτιά. Η Ζαλγκίρις ισοφάρισε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το τρίποντο του Φελντέιν έδωσε ανάσα ζωής στον Παναθηναϊκό, 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (45-48).  Το 48-51 του Παναθηναϊκού έγινε γρήγορα 53-51 για την Ζαγκίρις. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν νέο καλάθι και έστειλαν την διαφορά στο +5 (56-51). Οι πράσινοι συνέχιζαν να είναι άστοχοι και έτσι γνώρισαν την ήττα με 64-58 από την ομάδα του Γιασικεβίτσιους.

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 19-31, 34-41, 64-58.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ