ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΓΙΟΖΕΦ ΒΑΝΤΣΙΚ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR.

Βάντσικ: «Η διοίκηση να αφήσει τον Ουζουνίδη να δουλέψει»

Ο Γιόζεφ Βάντσικ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τον Παναθηναϊκό, αποθέωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αναφέρθηκε στην αλλαγή της ομάδας, αλλά και τις προσδοκίες που πρέπει να υπάρξουν στο μέλλον.

Βάντσικ: «Η διοίκηση να αφήσει τον Ουζουνίδη να δουλέψει»

Το “βουνό”, ένας από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών της ομάδας και αναμφίβολα από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του Παναθηναϊκού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Μαρίνο Ουζουνίδη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει στο panathinaikos24.gr την απόδοση του “τριφυλλιού”, μετά την αλλαγή προπονητή.

«Η ομάδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη βελτιώνεται συνεχώς. Σε κάθε παιχνίδι γίνεται καλύτερη και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο νέος τεχνικός δίνει ευκαιρίες σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και σε πολλούς Έλληνες γενικότερα. Ο Μαρίνος πλέον ξέρει τι ομάδα έχει και τι ρόστερ έχει και με βάζει αυτό θα κινηθεί στη συνέχεια. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να εμπιστευτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να τον αφήσει να δουλέψει. Η διοίκηση να του δώσει χρόνο”, τόνισε ο Πολωνός και στη συνέχεια μίλησε για τον Αντρέα Στραματσόνι:

“Η ομάδα έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το πώς ήταν με τον Αντρέα Στραματσόνι. Καμία σχέση. Η μέρα με τη νύχτα, που λένε. Ο Παναθηναϊκός πλέον παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και έτσι ξέρει τι να κάνει του χρόνου”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός με ορισμένες προσθήκες χτυπάει πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς να πουμε κάτι τέτοιο καθώς ακόμα δεν έχει τελειώσει η φετινή σεζόν. Οι πράσινοι έχουν ακόμα ανοιχτούς στόχους όπως το κύπελλο. Στο τέλος της σεζόν θα μπορούμε να το πούμε αυτό. Τότε η διοίκηση και το προπονητικό τιμ θα κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς και εκεί θα δουν αν χρειάζεται να κάνουν κάποια προσθήκη, ώστε να χτυπήσουν κάποιον τίτλο την επόμενη χρονιά. Σ’ αυτό που θέλω να σταθώ είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται κι αυτό δίνει αισιοδοξία σ’ όλους».

Για το κύπελλο: «Φυσικά και είναι ο βασικός στόχος της ομάδας. Όπως βλέπω την ομάδα στους τελευταίους αγώνες μπορεί να το κατακτήσει»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.