ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός και οι Ζέκα -Κουρμπέλης για τα ματς-φωτιά

Πέρα από τον Μάρκους Μπεργκ και οι Κάρλος Ζέκα-Δημήτρης Κουρμπέλης θα λείψουν σ' ένα από τα 4 επόμενα παιχνίδια.

Εκτός και οι Ζέκα -Κουρμπέλης για τα ματς-φωτιά

Ο Παναθηναϊκός εχθές πέταξε δύο βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονική. Όπως παραδέχτηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα οι πράσινοι δεν ήταν καλοί.

Μέσα σ’ όλα λοιπόν ο προπονητής της ομάδας είδε και τρεις παίκτες του να κιτρινίζονται και να συμπληρώνουν κάρτες. Εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ, τις τέσσερις κίτρινες έφτασαν και οι Κουρμπέλης, Ζέκα, κάτι που σημαίνει ότι επίσης θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα ματς με Ολυμπιακό (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Πανιώνιο (εντός) ή ΠΑΟΚ (εκτός) θα λείψουν.

Τέλος κίτρινη δέχτηκε εχθές και Λούκας Βιγιαφάνιες και εάν δεχτεί άλλη μία θα πρέπει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών, μιας και θα συμπληρώνει τις 7 κίτρινες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.