ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Μαρτυρούν μόνοι τους: Τι λέει ο Αλεξανδρής για τις “βουτιές” την εποχή της “παράγκας”!

Η ατάκα του Αλέκου Αλεξανδρή για τις «βουτιές» που προκαλεί σάλο.

Μαρτυρούν μόνοι τους: Τι λέει ο Αλεξανδρής για τις

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Sport24.gr μην παραλείποντας να αναφερθεί με περίσσιο κυνισμό στην εποχή που η παράγκα… μεγαλουργούσε, μέσω μιας… αποστομωτικής ατάκας για τις «βουτιές».

«Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μ@λ@κίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες.», ήταν οι ατάκες-φωτιά του Αλέκου Αλεξανδρή ο οποίος παραδέχθηκε ευθαρσώς τις «θεατρικές παραστάσεις» των «ερυθρολεύκων» στα χρόνια της παράγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ