ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Εγώ είχα χάσει το παιχνίδι στη Μαδρίτη, να πανηγυρίσουμε εμείς τώρα»

Ο Τζέιμς Φελντέιν, αναφέρθηκε στο λάθος του που έδωσε τη νίκη στη Ρεάλ στο ματς της Μαδρίτης, τονίζοντας πως αυτή τη φορά, θα πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός.

Φελντέιν: «Εγώ είχα χάσει το παιχνίδι στη Μαδρίτη, να πανηγυρίσουμε εμείς τώρα»

Παράλληλα, ο Δομινικανός άσος των «πράσινων», αναφέρθηκε στον Τζέιμς Γκιστ, λέγοντας πως είναι αυτός που τους… ενώνει, μέσα στην ομάδα.

Όσα είπε ο Τζέιμς Φελντέιν:

Για την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ:

«Όλοι ξέρουν πως είναι ένας από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ καλός συμπαίκτης, είναι χαρά να τον έχουμε πάλι κοντά μας και θα μας βοηθήσει να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Του αρέσει να μιλάει και μερικές φορές όταν μένουμε σιωπηροί είναι αυτός που μας ενώνει».

Για τη Ρεάλ:

«Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Έρχονται στην έδρα μας, τους αντιμετωπίσαμε και εμείς στο γήπεδο τους όπου είχα χάσει εγώ το παιχνίδι για εμάς και ελπίζω πως θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε τώρα. Έχουμε χάσει δύο αναμετρήσεις στη σειρά αλλά επιστρέφουμε σπίτι μας με τον κόσμο μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης:

«Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οπαδοί θα είναι τρελαμένοι. Αυτό μας δίνει ενέργεια, μπορούμε να τρέξουμε πιο γρήγορα, να παίξουμε άμυνα πιο σκληρά. Πάντα είναι ιδιαίτερο να παίζεις εντός. Θα πρέπει να τα καταφέρουμε και εκτός έδρας αλλά προς το παρόν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αύριο είναι μια καινούρια αρχή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...