ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Προχωρημένες επαφές με Λάνγκφορντ

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επαφές με την πλευρά του Κιθ Λάνγκφορντ και ίσως υπάρξουν εξελίξεις με τον Αμερικανό για τη νέα χρονιά!

Προχωρημένες επαφές με Λάνγκφορντ

Ο 33χρονος γκαρντ της Ούνικς Καζαν θέλει να φύγει από την ομάδα του, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον εξάστερο!

Το καλοκαίρι του 2014 ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν το πιο “καυτό” όνομα της μεταγραφικής περιόδου. Είχε μόλις ηγηθεί της κατάκτησης του ιταλικού πρωταθλήματος από την Αρμάνι, ενώ είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας. Τον ήθελαν όλοι και του έδιναν πολλά. Όχι όμως περισσότερα από την Ούνικς Καζάν, ομάδα που τότε δεν είχε καν θέση στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση της ηπείρου.

Το σύνολο έφτασε τα 3.6 εκατ. δολ. για δυο χρόνια και ο Αμερικανός -που τότε συζητούσε να πάρει τουρκικό διαβατήριο, το οποίο θα άλλαζε τα δεδομένα-, “τιτίβισε” ελαφρώς… απολογητικά ότι

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 27.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“1. Η Αρμάνι δεν μου έκανε ποτέ προσφορά, 2. Δεν πρότεινε ποτέ μείωση μισθού, 3. Δεν με πειράζει το κρύο, 4. Η αξία σου είναι αυτό που αποδεικνύεις υπό τις όποιες συνθήκες. 5. Η Ούνικς είναι το “σπίτι” μου”.

Μετά το διετές, υπέγραψε για άλλο 1.8 εκατ. δολ. το χρόνο, ώστε να μείνει στο Ταρταστάν, αλλά από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου έγινε ξεκάθαρο ότι κάτι έχει αλλάξει. Μολονότι είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας, της πόλης… και της περιφέρειας, δεν αντέχει άλλο να είναι μακριά από την οικογένεια του και στην κατάψυξη. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες από το Καζάν.

Οι ίδιες πηγές εξηγούν πως ο λόγος που δεν αγωνίζεται, δεν έχει να κάνει με τραυματισμό, αλλά με “μπούχτισμα” και ότι ο Παναθηναϊκός τον προσέγγισε την κατάλληλη ώρα, πείθοντας τον πως μπορεί να γίνει η απάντηση στο ερώτημα “πού θα παίξω την ερχόμενη σεζόν;”, για την σωστή τιμή. Ο εκπρόσωπος του Λάνγκφορντ είναι εκείνος με τον οποίον είχε δημιουργηθεί ένα κάποιο ζήτημα, από όταν έφυγε ο Ομπράντοβιτς και μαζί του -σχεδόν- όλο το ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση των “πρασίνων” δείχνει πως θεωρεί πολύ πιο σημαντικό το πώς θα αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης, από φιλονικίες του παρελθόντος.

Οι επιλογές του Αμερικανού δεν είναι ατελείωτες, σε ό,τι αφορά το μέλλον του (βγάλτε εκτός την Τουρκία, για τους γνωστούς λόγους και βάλτε τις φιλοδοξίες του παίκτη) και τα χρήματα που θα ήθελε να πάρει, δεν μπορούν να τα δώσουν πολλοί. Δεν θα είναι όσα “έβγαζε” τελευταία, αλλά θα παραμείνουν πολλά, δεδομένου και του τι μπορεί να προσφέρει στο παρκέ ο 33χρονος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...