ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εξέφρασε τη στήριξή του για το σχέδιο “Νέα Αθήνα” ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τη στήριξή του για το σχέδιο "Νέα Αθήνα", που περιλαμβάνει και το γήπεδο του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον Δήμαρχο της πρωτεύουσας, Γιώργο Καμίνη.

Εξέφρασε τη στήριξή του για το σχέδιο

Ο Αλέξης Τσίπρας, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στη διάρκεια της οποίας, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Αθηναίων, για την υλοποίηση του πρότζεκ “Νέα Αθήνα”, που περιλαμβάνει και τα έργα στο Γουδή (ποδοσφαιρικό γήπεδο και εγκαταστάσεις Ερασιτέχνη) για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσουν πρωτοβουλίες για μια Αθήνα βιώσιμη και ασφαλή εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. “Να ανταλλάξουμε σκέψεις πάνω στο κοινό -θέλω να πιστεύω- όραμα”, είπε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε πως η πόλη χρειάζεται μητροπολιτικές παρεμβάσεις με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Καμίνη ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει τις προσπάθειες με όλες της τις δυνάμεις, αναγνωρίζοντας πως το βάρος ανήκει στην αυτοδιοίκηση.

Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς, επισημαίνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον Δήμο, «αρκεί να εξασφαλίσουμε θεσμική αρτιότητα και οικονομική βιωσιμότητα. Τέλος ο κ. Τσίπρας έκανε ειδική αναφορά στην τουριστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας, λέγοντας πως μπορούμε να κινηθούμε μαζί μιας και η Αθήνα γίνεται ελκυστικός τουριστικός προορισμός.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την πρόσκληση και ζήτησε να υπάρξει στενή συνεργασία της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού με την κυβέρνηση. Για την Αθήνα παρουσιάζεται μεγάλη ευκαιρία, καθώς για τρίτη χρόνια καταγράφει αύξηση του τουρισμού,  είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, τονίζοντας την ανάγκη να μην δίδεται η εντύπωση μιας ανασφαλούς πόλης, με εικόνες υποβάθμισης. Έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας και για το θεσμικό κομμάτι αλλά και για το οικονομικό, είπε μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων».

Πηγή: ΑΠΕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...