ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε αγκαλιά τον Βασιλειάδη ο Μπαλτάκος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο ενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμα της συζήτησης που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και στο τέλος της κουβέντας, τον πήρε αγκαλιά!

Πήρε αγκαλιά τον Βασιλειάδη ο Μπαλτάκος

Οι δυο άνδρες τα είπαν για περίπου μιάμιση ώρα, για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα. Η συζήτηση στράφηκε κυρίως στις προϋποθέσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο, για να δώσει τη Λεωφόρο, κάτι που θα γίνει μόνο όταν μπει και το τελευταίο… τούβλο σε νέο γήπεδο στο Γουδή.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναφέρθηκε στην όλη ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια για το γηπεδικό, με τον Γιώργο Βασιλειάδη να του τονίζει ότι τα πάντα θα πάνε κατ’ ευχήν και ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει δικό του γήπεδο, με το που βρεθεί επενδυτής.

Μάλιστα, έγινε και ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό το ζήτημα, με τον Μπαλτάκο να εξηγεί το σκεπτικό του Ερασιτέχνη, αλλά και τις επαφές που γίνονται με σοβαρή εταιρεία από το εξωτερικό.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Μπαλτάκος, ενθουσιασμός με τα όσα άκουσε και περιχαρής με την προοπτική δημιουργίας νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό, αγκάλιασε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προτού οι δυο τους βγουν έξω από το γραφείο για δηλώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.