ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Μπαλτάκος: «Σήμερα γράφεται Παναθηναϊκή ιστορία»

Δημόσιο "ευχαριστώ" από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο, στους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο για τη στήριξή τους στην επιλογή Γουδή!

Μπαλτάκος: «Σήμερα γράφεται Παναθηναϊκή ιστορία»

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρης Μπαλτάκος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κυρίους Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο, για την απόφασή τους να στηρίξουν το πλάνο του Ομίλου για το νέο γήπεδο, με την ακόλουθη δήλωση.

“Σήμερα γράφεται Παναθηναϊκή ιστορία. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αλαφούζο και τον κ. Γιαννακόπουλο που συντάσσονται στο σχέδιο δημιουργίας της Παναθηναϊκής πολιτείας στο Γουδί. Θεωρώ δεδομένο πως όλοι μαζί θα δώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού αυτό που δικαιωματικά του ανήκει. Είμαι συγκινημένος.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.