ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΕΛΝΤΕΪΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Είμαστε άλλη ομάδα στην έδρα μας»

Ο Τζέιμς Φελντέιν, σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η νίκη επί της Ρέαλ ήρθε χάρη στην ενέργεια που κατέθεσαν οι «πράσινοι» στο παρκέ αλλά και τη δυναμική της έδρας τους.

«Είμαστε άλλη ομάδα στην έδρα μας»

Ο Δομινικανός γκαρντ ήταν από τους διακριθέντες του Παναθηναϊκού στη νίκη με 88-82 επί της Ρεάλ Μαδρίτης (σημείωσε 14 πόντους), έχοντας επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο από τις θεαματικότερες φάσης της βραδιάς, με την ασίστ στον Τζέιμς Γκιστ αλλά και το δύσκολο καλάθι που σημείωσε.

Ο Φελντέιν, μίλησε στο Panathinaikos24.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο, διαφορετικός Παναθηναϊκός του ΟΑΚΑ, πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα σε μία εκ των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελντέιν:

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Πήραμε μια δύσκολη νίκη. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα στην έδρα μας, σε σχέση με τα εκτός. Όποτε παίζουμε στο ΟΑΚΑ, κάνουμε τους αντιπάλους μας να περνούν δύσκολα. Σε αυτό συμβάλλουν βέβαια και οι οπαδοί μας, οι οποίοι μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση και ενέργεια ώστε να βάλουμε τα δυνατά μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους λόγους που οδήγησαν στη νίκη: «Ήταν μια αναμέτρηση μεγάλης σημασίας για εμάς από την οποία έπρεπε να βγούμε πάση θυσία νικητές. Είχαμε κατά νου πως έπρεπε να αντιδράσουμε μετά τις δύο σερί ήττες. Νικήσαμε επειδή τρέξαμε περισσότερο, πετύχαμε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν από την περιφέρεια. Προσωπικά, αυτή ήταν η πρώτη φορά που κατάφερα να κερδίσω τη Ρεάλ μετά από 6-7 προσπάθειες».

Για το διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας στα εντός έδρας ματς: «Η ομάδα έχει δυνατότητες, τις οποίες εμφανίζει στα εντός έδρας παιχνίδια. Έχουμε ηττηθεί μόλις μια φορά στο ΟΑΚΑ στη φετινή σεζόν, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική μας. Όπως προανέφερα, παρουσιάζουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα στην έδρα μας, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αποδίδουμε το ίδιο και μακριά από αυτήν».

Για τη συνέχεια: «Αυτό που μας ενδιαφέρει προς το παρόν είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της regular season. Δεν στοχεύουμε απλά στην πρόκριση, αλλά να τερματίσουμε στην πέμπτη ή την έκτη θέση της κατάταξης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...