ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΗ

Γιαννακόπουλος: «Συντασσόμαστε με το Γουδή»

Νέα δήλωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με την οποία βάζει στην άκρη τις όποιες διαφωνίες για το γηπεδικό και τονίζει ότι και η ΚΑΕ συντάσσεται με την πρωτοβουλία για το Γουδή!

Γιαννακόπουλος: «Συντασσόμαστε με το Γουδή»

Αναλυτικά

«Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο μας,  για μια σειρά από λόγους.

Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο βάσει της μελέτης της Delloite.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή- Λεωφόρος και αναμένουμε  τις εξελίξεις.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΥΓ: Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον προσφοράς της οικογένειας μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.