ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Τρομερή καρδιά ο Γκιστ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου της αποψινής αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης, στάθηκε στην τρομερή βοήθεια και ώθηση που δίνει στην ομάδα ο Τζέιμς Γκιστ.

«Τρομερή καρδιά ο Γκιστ»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Παίξαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Λίγο-πολύ μείναμε στο πλάνο μας στο παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά. Ξέραμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ θα έπρεπε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και τα καταφέραμε. Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο για όσους αγαπούν το μπάσκετ και τους οπαδούς. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά και να βγάλουν φάσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ελέγξαμε πολύ τα λάθη μας και δεν δώσαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Κάτι άσχημο από την πλευρά μας ήταν η συμπεριφορά μας στο αμυντικό ριμπάουντ. Είχαν πολλές δεύτερες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές στην άμυνα και τα ριμπάουντ: «Σήμερα αλλάξαμε την άμυνά μας, θέλαμε να διαλύσουμε την δημιουργία τους. Έχουν δύο εκπληκτικούς παίκτες στο πικ εν ρολ, τους Γιουλ και Ντόντσιτς. Είχε συνέπεια αυτό να αφήσουμε ορισμένα ελεύθερα σουτ και χάσαμε κάποια ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πήραν μόνο έξι επιθετικά ριμπάουντ, εκ των οποίων τα τέσσερα σε μία φάση».

 Για τον Γκιστ: «Καταρχάς δεν τον είχαμε για πολύ καιρό και μας έλειψε πολύ. Δεν παραπονιέμαι ποτέ αλλά είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Αργήσαμε πολύ να τον έχουμε πίσω, αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Οι φυσικοθεραπευτές έχουν κάνει εξαιρετική μαζί του και στη συνέχεια και οι βοηθοί μου για να τον φέρουν στο κατάλληλο σημείο. Κι εκεί που δεν φτάσαμε εμείς έχει φτάσει μόνος του με την καρδιά του. Σήμερα ήταν καλός στις διεκδικήσεις, αλλά αεροβικά και στην αντοχή του δεν είναι ακόμα πολύ έτοιμος. Σε αυτά όμως μπορεί να βελτιωθεί μόνο παίζοντας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε χρόνο να προπονηθούμε, υπό την έννοια να προπονείσαι σκληρά και με μεγάλη διάρκεια για να βελτιώσεις αυτά τα στοιχεία».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.942 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα λάθη και τη βελτίωση της ομάδας του: «Είναι ξεκάθαρο ότι εντός έδρας συμπεριφερόμαστε ως μεγάλη ομάδα κι εκτός σαν μικρή ομάδα. Είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να την δεχτούμε για να την αλλάξουμε. Από τη δική μου οπτική εντός έδρας παίζουμε εξαιρετικά σε όλη τη σεζόν, προφανώς παίζουμε κόντρα σε σπουδαίες ομάδες κι έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι, αλλά πάντα είμαστε ανταγωνιστικοί. Εκτός έδρας μοιάζει να μην έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία ως ομάδα, αν και πολλοί παίκτες την έχουν. Χάνουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας, την ψυχραιμία μας και δεν έχουμε καλή κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να μην νικάμε. Θα το σκεφτούμε λίγο αργότερα καθώς έχουμε δύο παιχνίδια εντός έδρας με το Λαύριο και το Μιλάνο. Θα ήθελα να συγχαρώ το κοινό που μας στηρίζει πάρα πολύ και τους ζητάω την Τρίτη να είναι εδώ στον τελικό της Τρίτης με την Αρμάνι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...