ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΟΝΑΣ ΚΟΛΚΑ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Νίκη αύριο και… στο πόδι η Λεωφόρος»

Ο Γιόνας Κόλκα θυμάται, μέσω του panathinaikos24.gr, το νικητήριό του γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2002-03, αποθεώνει τον κόσμο και εύχεται νίκη του "τριφυλλιού" αύριο.

«Νίκη αύριο και... στο πόδι η Λεωφόρος»

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιόνας Κόλκα στο panathinaikos24.gr.

Ποιες οι αναμνήσεις σας από εκείνο το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2002-03;

Στο πρώτο ντέρμπι που αγωνίστηκα ήταν στο ΟΑΚΑ και ακόμη θυμάμαι την εκπληκτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει ο κόσμος της ομάδας. Στο επόμενο ντέρμπι στη Λεωφόρο, πίστευα πως είναι κρίμα να γίνει ο αγώνας σε τόσο μικρό γήπεδο όμως οι οπαδοί μας ήταν πολύ περισσότεροι με την φασαρία που έκαναν πίστευες ότι ήταν πολύ περισσότεροι απ’ ότι ήταν στις κερκίδες. Για εμάς τους παικτες αυτό είναι ότι καλύτερο. Ανυπομονούμε για τέτοια ντέρμπι. Απογοητεύτηκα που δεν ξεκίνησα το παιχνίδι ήμουν στην αρχική ενδεκάδα όμως όταν ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του παιχνιδιού το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να κερδίσουμε. Το μας ήταν αμφίρροπο καθώς και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη ωστόσο εμείς καταφέραμε να επικρατήσουμε!

Νικήσατε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό όπου η ομάδα είχε δεχθεί δύο αυτογκόλ πόσο σας επηρέασε αυτό;

Ναι το θυμάμαι. Παίζαμε πολύ καλά όμως όταν δέχεσαι αυτογκόλ σου ρίχνει την ψυχολογία. Η ομάδα όμως δεν τα παράτησε και δεν σταμάτησε να παλεύει μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πετύχατε ωστόσο το νικητήριο γκολ θα μπορούσατε να πείτε πως ήταν το καλύτερο της καριέρας σας;

Ναι ήταν! Ήταν ένα εκπληκτικό συναίσθημα για μένα όταν είδα μετά το γκολ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και τους οπαδούς να τρελαίνονται γι’ αυτό το γκολ και αυτό με έκανε να το ευχαριστηθώ ακόμη περισσότερο!

Πως σας είχε προετοιμάσει για εκείνο το παιχνίδι ο τότε προπονητής της ομάδας Σέρχιο Μαρκαριάν;

Ήταν μια απλή προετοιμασία. Μας ζητούσε να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη και να επικεντρωθούμε σε αυτό το ματς και να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Τι σας λείπει περισσότερο από τη περιόδο που ήσασταν παίκτης του Παναθηναϊκού;

Ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστό για μένα. Μου λείπει το πάθος που υπήρχε τότε στην ομάδα και στους οπαδούς αλλά και το υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρου που παίζαμε εκείνη τη χρονιά. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τότε.

Αν υπήρχε μια λέξη να περιγράψει την ομάδα εκείνης της περιόδου ποια θα ήταν αυτή;

Με μια λέξη: Ομάδα. Ήμασταν πολλοί παίκτες απο διαφορετικές χώρες ωστόσο ήμασταν ενωμένη ομάδα.

Έχετε μια εικόνα από την ομάδα φέτος, πιστεύετε πως μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό τη Κυριακή;

Ναι μπορεί. Δεν θα είναι εύκολο αλλά πρέπει να το πιστέψουν. Τα ντέρμπι άλλωστε είναι διαφορετικά παιχνίδια από τα υπόλοιπα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι παίκτες του Παναθηναϊκού να νικήσουν και να ζήσουν ανάλογες στιγμές με αυτές που είχαμε ζήσει τότε εμείς. Εύχομαι ο κόσμος να ξεσηκωθεί ξανά στη Λεωφόρο και να φωνάξει όποτε τότε, πανηγυρίζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...