ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΕΙ ΣΙ ΡΙΒΕΡΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Συσπειρωθήκαμε και πετύχαμε τον σκοπό μας»

Ο Κει Σι Ρίβερς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τους λόγους που οδήγησαν στη νίκη επί της Ρεάλ (88-82), δίνοντας την δική του εξήγηση για την αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, τονίζοντας παράλληλα την καταλυτική παρουσία των οπαδών της ομάδας.

«Συσπειρωθήκαμε και πετύχαμε τον σκοπό μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρίβερς στο Panathinaikos24.gr:

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη σε ένα παιχνίδι το οποίο οι διαφορές ήταν μικρές και κάθε φορά που είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε στο σκορ, η Ρεάλ έβρισκε τον τρόπο να πλησιάσει. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και όπως όλες οι μεγάλες ομάδες διεκδίκησε τις πιθανότητές της, αλλά εμείς κατορθώσαμε να βρούμε το παιχνίδι μας στα κρίσιμα σημεία, πετύχαμε σημαντικά καλάθια, πετυχαίνοντας έτσι τον σκοπό μας.», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ρίβερς για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Όσο για το τι άλλαξε και η ομάδα άφησε πίσω της τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ρίβερς σημείωσε: «Η ομάδα συσπειρώθηκε και προσπάθησε να βρει τρόπους ώστε να πάρει τη νίκη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, γεγονός που καταφέραμε.  Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και σε πνευματικό επίπεδο, προκειμένου να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και να προχωρήσουμε δυναμικά στη συνέχεια».

Ερωτώμενος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μακριά από το ΟΑΚΑ, απάντησε: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και κάθε κατοχή μετράει. Σε μία τέτοια απαιτητική διοργάνωση όπως είναι η Ευρωλίγκα, τα λάθη πληρώνονται. Βέβαια εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να παραμερίσουμε τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε παρακάτω γιατί το απαιτητικό πρόγραμμα δεν σου αφήνει περιθώρια χρόνου να επεξεργαστείς αρκετά τα δεδομένα. Κόντρα στη Ρεάλ παίξαμε συγκεντρωμένα επί 40 λεπτά και στο τέλος ήμασταν εμείς αυτοί που πανηγυρίσαμε τη νίκη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Κέι Σι Ρίβερς στάθηκε στην καταλυτική παρουσία των οπαδών: «Ήταν εξαιρετικοί, μας έδωσαν την απαραίτητη ώθηση, όπως συνηθίζουν άλλωστε. Τους περιμένουμε και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με την Αρμάνι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...