ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30, LIVE Panathinaikos24.gr, Novasports1)

Ένα μόνο σου ζητώ…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην καυτή Λεωφόρο, με μοναδικό στόχο τη νίκη στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ένα μόνο σου ζητώ...

Οι πράσινοι υποδέχονται σήμερα τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. Στη γεμάτη από κόσμο Λεωφόρο, η νίκη μοιάζει αυτοσκοπός για το “τριφύλλι”, κυρίως για λόγους γοήτρου και για να πάρουν οι φίλαθλοι μια χαρά τη φετινή χρονιά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το σύνηθες πλάνο και το σχήμα που αποδίδει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, Μολέντο και Κουτρουμπής θα είναι τα δύο στόπερ, Χουλτ και Κουλιμπαλί τα ακραία μπακ, Κουρμπέλης και Ζέκα τα κεντρικά χαφ, Εμποκού και Βιγιαφάνιες θα κινούνται αριστερά και δεξιά, ενώ ο Κλωναρίδης θα ενισχύει τον κλασικό φορ που θα είναι ο Μπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πράσινος προπονητής έχει επιστήσει την προσοχή στις στημένες φάσεις, καθώς θεωρεί ότι είναι ένα απο τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.765 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός από τον Έβρο πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

Η Λεωφόρος αναμένεται να είναι κατάμεστη από 16.ooo οπαδούς, καθώς τα εισιτήρια έχουη εξαντληθεί. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να σπρώξει την ομάδα, με τη φωνή του και τον παλμό, στη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...