ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αμφίσκορο στο ντέρμπι, δε χάνει η Οβιέδο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Αμφίσκορο στο ντέρμπι, δε χάνει η Οβιέδο

Κυριακή σήμερα και στο κουπόνι μας ξεχωρίζει η “μάχη” της Λεωφόρου ανάμεσα στους δύο “αιώνιους” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ συνολικά καταλήγουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών προτάσεων. Δε λείπει, φυσικά, και η επιλογή από το μπασκετικό κουπόνι.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε από νωρίς τα πιο έξυπνα προγνωστικά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και τα προγνωστικά Ιταλίας.

Με τα γκολ στη “Λεωφόρο”

Η πρώτη σημερινή μας πρόταση είναι το Goal/Goal στο ντέρμπι του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό σε απόδοση 2.10. Από το ισόπαλο 1-1 του “Καυτανζογλείου” έρχονται οι “πράσινοι”, ενώ ο Ολυμπιακός γνώρισε μεσοβδόμαδα τον αποκλεισμό από την Μπεσίκτας στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “πράσινοι” παραμένουν αήττητοι στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή πήρε την εντός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0, όμως το τρίποντο αυτό ακολούθησε το ατυχές 2-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αδυναμίες στην άμυνα παρουσιάζουν οι “ερυθρόλευκοι”, όμως ταυτόχρονα είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Βαθμό ή βαθμούς η Οβιέδο

Η επόμενη “στάση” μας γίνεται στην ισπανική Σεγούντα Ντιβισιόν, όπου πηγαίνουμε με το Χ2 της Οβιέδο επί της Βαγιεκάνο σε απόδοση 1.91. Σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν ηττηθεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους και δεν έχουν καν σκοράρει στα τελευταία τρία. Βίος αντίθετος για την Οβιέδο, που παραμένει αήττητη στην τελευταία εξάδα αγώνων της, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι εταιρίες παρουσιάζουν ως φαβορί τη Βαγιεκάνο στο σημερινό ματς κι εμείς θα προσπαθήσουμε αυτό το λάθος στο σετ αποδόσεων.

Άσσος και… θέαμα στο Παρίσι

Ολοκληρώνουμε τις ποδοσφαιρικές μας επιλογές με τον Άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λυών σε συνδυασμό με Over 2.5, σε απόδοση 1.95. Με το διπλό επί της Λοριάν (1-2) συνδύασαν οι Παριζιάνοι την περασμένη αγωνιστική, στον… απόηχο του οδυνηρού αποκλεισμού από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λυών, από την πλευρά της, προέρχεται από τη “γλυκιά” εκτός έδρας ήττα από τη Ρόμα, που της χάρισε την πρόκριση στους “8” του Γιουρόπα Λιγκ (σε συνδυασμό με το νικηφόρο 4-2 του πρώτου αγώνα). Σε πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι σε επίπεδο πρωταθλήματος, ταυτόχρονα όμως η Παρί συνεχίζει το “κυνήγι” της Μονακό στη βαθμολογία και δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

Over στη Γερμανία

Από το μπασκετικό κουπόνι επιλέγουμε το Over 153.5 πόντοι στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Μπάμπεργκ, σε απόδοση 1.87. Στην 3η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, με ρεκόρ 20-3. Προέρχονται από το άνετο 63-85 επί της Τούμπινγκεν. Η Μπάμπεργκ, με τη σειρά της, “σκούπισε” με 62-83 την Όλντενμπουργκ για την εγχώρια λίγκα (ρεκόρ 22-1) και συνέχισε με την ήττα για τη Euroleague από τη Φενερμπαχτσέ με 78-83. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να δώσουν γρήγορο ρυθμό στο ματς και θεωρούμε πιθανότατο το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE