ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΖΕΚΑ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δεν έχω λόγια για τους οπαδούς μας»

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε, σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr, τη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι (1-0), ενώ αναφέρθηκε στην δυναμική παρουσία των «πράσινων» οπαδών στη Λεωφόρο.

«Δεν έχω λόγια για τους οπαδούς μας»

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε νωρίς το σκορ και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Βλαχοδήμου, δύο σημεία-κλειδιά για την έκβαση του ντέρμπι, σύμφωνα με τον Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός των «πρασίνων», σε δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr μετά τη λήξη του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», υπογράμμισε επίσης, την καταλυτική παρουσία των οπαδών, οι οποίοι έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα στον δρόμο προς τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

Για το ντέρμπι: «Βάλαμε το γρήγορο γκολ και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλό μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προηγούμενες εμφανίσεις: «Τώρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να γίνει. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Επικρατήσαμε μίας ομάδας που μας είχε κερδίσει με 3-0 στον πρώτο γύρο, όμως αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει».

Για τον αντίκτυπο της νίκης: «Μας αφήνει δύναμη γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Πάντα όταν κερδίζεις ένα ντέρμπι παίρνεις έξτρα δύναμη. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας».

Για το αν μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ: «Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Σημαντικό ήταν που νικήσαμε, αυτό μετράει».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Δεν έχω λόγια για αυτόν τον κόσμο. Πάντα είναι δίπλα μας και μας δίνει δύναμη αλλά αυτό σήμερα ήταν κάτι απίστευτο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.