ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη

Μπεργκ: «Πίστευα πως θα σκοράρω!»

Ο Μάρκους Μπεργκ, ήταν σίγουρος πως θα μπορέσει να σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού, αποθεώνοντας στη συνέχεια τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Μπεργκ: «Πίστευα πως θα σκοράρω!»

Ο Σουηδός «killer» του Παναθηναϊκού, μίλησε στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στον Ολυμπιακό, το γκολ που σκόραρε, την καυτή Λεωφόρο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια οι «πράσινοι».

Όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ στο panathinaikos24.gr:

Τι σημαίνει για εσάς η νίκη στο ντέρμπι;

«Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και το πιστεύαμε. Πιστεύω πως ήταν πραγματικά σημαντική η νίκη μας».

Σας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια;

«Πρέπει να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από τα μεγάλα παιχνίδια. Όπως έχω πει ξανά αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.726 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από δυο γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης», έβαλες γκολ στον ΟΣΦΠ και στη Λεωφόρο. Ήταν κάτι που είχες στο μυαλό σου πριν το ματς;

«Το πίστευα. Πάντα πιστεύω ότι θα σκοράρω πριν τα παιχνίδια. Όταν δεν τα καταφέρνω είμαι απογοητευμένος. Σαν επιθετικός πιστεύω πως αυτό πρέπει να έχω στο μυαλό μου, ότι θα σκοράρω. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα που έβαλα αυτό το γκολ μπροστά στους οπαδούς μας».

Με δεδομένη τη διαφορά των δυο ομάδων όπως φάνηκε στη Λεωφόρο, θεωρείς καλό αντίπαλο τον ΟΣΦΠ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου;

«Δεν νομίζω πως θα παίξει κάποιο ρόλο για εμάς το ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε τον ημιτελικό και να βρεθούμε στον τελικό. Θα είναι δυο καλά παιχνίδια απέναντι σε καλούς αντιπάλους και ελπίζω να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε».

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσετε για τη συνέχεια;

«Πιστεύω πως όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, κάνουμε πολύ καλή δουλειά στην επίθεση με τρεις και τέσσερις παίκτες μπροστά. Επίσης ξεκινάμε την άμυνά μας πιο ψηλά στο γήπεδο, αυτό πρέπει να κάνουμε, ταιριάζει καλύτερα στο στιλ παιχνιδιού μας. Πιστεύω πως αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που πρέπει να διατηρήσουμε στη συνέχεια».

Ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι;

«Είναι φανταστικό να παίζεις σε αυτό το γήπεδο όταν είναι γεμάτο. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχει τέτοια στήριξη. Μας δίνει έξτρα κίνητρο και έξτρα αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...