ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Όλα τα σενάρια

Έτσι παίρνει το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός

Η ήττα της Φενέρ από την Μακάμπι, τρεις στροφές πριν το τέλος της regulasr season της Ευρωλίγκας, έφερε τα πάνω-κάτω, με Μπασκόνια και Παναθηναϊκό να διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα.

Έτσι παίρνει το πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός

«Μύλος» στη βαθμολογία, μετά το κάζο της ομάδας του Ζοτς, από την αδιάφορη Μακάμπι. Η Φενέρ παραμένει 4η με 17-11 και τον ακολουθούν κατά πόδας… Παναθηναϊκός και Μπασκόνια με 16-11, με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται ακριβώς από κάτω με 15-11, με ένα αγώνα λιγότερο (αύριο με Ολυμπιακό στη Σερβία).

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα μπορούν να συμβούν στα τρία τελευταία παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρ να έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα και τη Μπασκόνια το πιο εύκολο.

Η κατάταξη στις θέσεις 4-7 τώρα:

  1. Φενέρμπαχτσε 17-10 5. Παναθηναϊκός 16-11 6. Μπασκόνια 16-11 7. Ερυθρός Αστέρας 15-11*

Στις ισοβαθμίες, πλεονέκτημα έχει η Μπασκόνια έναντι της Φενέρ και η ομάδα του Ζοτς, έναντι του Παναθηναϊκού. Συνεπώς το ματς της Πέμπτης στη Βιτόρια ανάμεσα στην Μπασκόνια και τον Παναθηναϊκό είναι «τελικός», με το «τριφύλλι» να έχει νικήσει στο ματς του ΟΑΚΑ με 69-68.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Παναθηναϊκός φύγει νικητής από τη Βιτόρια και η Φενέρ ηττηθεί από την Εφές τότε θα υπάρξει ισοβαθμία και το «τριφύλλι» θα ελπίζει σε νέα ήττα των Τούρκων στη Μαδρίτη την επόμενη αγωνιστική και νίκη δική του επί της Ρεάλ, προκειμένου να προσπεράσει την ομάδα του Ζέλικο.

Αν η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, δεν τα καταφέρει, τότε η Μπασκόνια θα περιμένει το στραβοπάτημα της Φενέρ για να βρεθεί 4η και ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί 6ος, με τον «εμφύλιο» με τον Ολυμπιακό να είναι προ των πυλών.

Το πρόγραμμα της Φενέρ:

Εφές (εκτός)

Ρεάλ (εκτός)

Μπαρτσελόνα (εντός)

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

Μπασκόνια (εκτός)

ΤΣΣΚΑ (εντός)

Μακάμπι (εκτός)

Το πρόγραμμα της Μπασκόνια:

Παναθηναϊκός (εντός)

Γαλατάσαραϊ (εκτός)

Ζαλγκίρις (εντός)

Το πρόγραμμα του Ερυθρού Αστέρα:

Oλυμπιακός (εντός)

Μπαρτσελόνα (εκτός)

Ούνικς Καζάν (εντός)

Νταρουσάφακα (εκτός)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.