ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Κίνηση ενίσχυσης για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Θόδωρο Ελευθεριάδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού υπευθύνου και συντονιστή ανάπτυξης, στις ακαδημίες του συλλόγου, ρόλο που είχε μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό!

Κίνηση ενίσχυσης για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε μια κίνηση, που αποσκοπεί στην βελτίωση των ακαδημιών τους, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος, ήταν τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, απ’ όπου παραιτήθηκε προ ενός μηνός.

Ο κ. Ελευθεριάδης, αποτελεί προσωπική επιλογή του Τάκη Φύσσα, ο οποίος τον είχε προσλάβει στην Εθνική ομάδα την τριετία 2011-14 (έφυγαν μαζί) όπου είχε ρόλο συντονιστή μικρών ομάδων ενώ ήταν και πρώτος προπονητής στην Κ15.

Επί της ουσίας ο Ελευθεριάδης θα είναι το ν.2 στις “πράσινες” ακαδημίες, πίσω από τον Τάκη Φύσσα που είναι επικεφαλής, μια κίνηση που δείχνει σαφέστατα πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο αποδυναμώνεται, αλλά ενισχύεται σημαντικά στις ακαδημίες του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης, έχει εργαστεί και στον ΠΑΟΚ (2007-2010), ενώ είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε τους Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο (και άλλους) στον Ολυμπιακό, με τη δουλειά τους στις ακαδημίες. Ο κ Ελευθεριάδης θα εργαστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς στο πλάι του Τάκη Φύσσα και επισήμως θα αναλάβει το ρόλο του, από τις αρχές της επόμενης, όπου θα ανακοινωθεί και επίσημα από το “τριφύλλι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.