ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκολς: «Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη συνέχεια»

Οι δηλώσεις του Ντιμίτρις Νίκολς μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Αρμάνι.

Νίκολς: «Να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη συνέχεια»

Αναλυτικά:

«Ήταν μια καλή νίκη αυτή για εμάς. Μας νοιάζει μόνο το επόμενο παιχνίδι μας. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει αμυντικά και επιθετικά για να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι η Αρμάνι είναι πολύ καλή στον αιφνιδιασμό. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε, προσαρμοστήκαμε. Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος, παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας δεν έχουν καλό ρεκόρ. Το κλειδί τώρα είναι να προσέξουμε τους εαυτούς μας και τα σώματά μας. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.