ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι από το απόγευμα στην Βιτόρια και πριν λίγο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπασκόνια.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ την Μπασκόνια, εκτός έδρας. Οι πράσινοι βρίσκονται από το απόγευμα στην Ισπανία και πριν λίγο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού σημαντικού αγώνα.

Στα πολύ θετικά της υπόθεσης είναι ότι ο Τσάβι Πασκουάλ είδε τους παίκτες του να «βγάζουν» κανονικά την προπόνηση. Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα με την ήττα της Νταρουσάφακα, το τριφύλλι προκρίθηκε μαθηματικά στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα και πλέον μετά και το στραβοπάτημα της Φενέρ, κυνηγάει και το πλεονέκτημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.