ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (22:00 - ΕΡΤ2, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ την παλιά του «γνώριμη», Μπασκόνια, στη Βιτόρια, για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλει το «διπλό» ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάληψη της 4ης θέσης.

H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στα προημιτελικά είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, με τις πιθανότητες για είσοδο στην τετράδα να παραμένουν «ανοιχτές» μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για να τις διεκδικήσουν, οι «πράσινοι» θα πρέπει να φύγουν «αλώβητοι» από την έδρα της Μπασκόνια, μίας ομάδας που, παραδοσιακά τους δυσκολεύει μακριά από το ΟΑΚΑ και έχει τα ίδια βαθμολογικά κίνητρα με την ομάδα του Πασκουάλ, ως ισόβαθμη.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα για τη νίκη σε μία αφιλόξενη έδρα, όντας «πάνοπλος» και ψυχολογικά ανεβασμένος μετά τις δύο σερί νίκες επί της Ρεάλ και της Αρμάνι Μιλάνο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.981 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.