ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ευκαιρία για δοκιμές στην Πάτρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (19:00) την Παναχαϊκή στην Πάτρα, σε φιλική αναμέτρηση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.

Ευκαιρία για δοκιμές στην Πάτρα

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 19:00 την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση η οποία θα αποτελέσει μία, πρώτης τάξεως, ευκαιρία για τον Ουζουνίδη προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα και να τσεκάρει την ετοιμότητα του ρόστερ του εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο είναι οι Γκιγιέρμο Μολίνς και Πασχάλης Στάικος. Ο μεν πρώτος θα προσπαθήσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ο δεύτερος επανεμφανίζεται στην αποστολή μετά από καιρό, έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι θα τιμήσουν τον Δημήτρη Σαραβάκο για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο περιθώριο της σημερινής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.