ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δεν σκέφτομαι το παρελθόν, μόνο τον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την επικείμενη αναμέτρηση με την Μπασκόνια (22:00), αναλύοντας τα σημεία-κλειδιά τα οποία θα δώσουν σαφές πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό ώστε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της πρώην ομάδας του.

«Δεν σκέφτομαι το παρελθόν, μόνο τον Παναθηναϊκό»

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr, αναλύοντας την δύσκολη αποστολή της ομάδας στη Βιτόρια, κόντρα στην Μπασκόνια (22:00), μία ομάδα που της αρέσει να δημιουργεί καταστάσεις στο ανοιχτό γήπεδο, γεγονός που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές του για το «διπλό».

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην έδρα της πρώην ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι η καλύτερη δυνατή πορεία με τον «εξάστερο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:

Για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια: «Το ζητούμενο για εμάς είναι να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται, τώρα που η σεζόν κορυφώνεται και κάθε παιχνίδι μετράει. Θα είναι δύσκολα εκεί. Η Μπασκόνια είναι πολύ καλή στην έδρα της, που είναι δύσκολο γήπεδο για τους αντιπάλους της. Της αρέσει να παίζει γρήγορα και… πάνω-κάτω. Αναμφίβολα θα είναι ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο, ελπίζω στο τέλος να είναι ωραίο για εμάς».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα συναισθήματά του με την επιστροφή στην Βιτόρια: «Δεν ξέρω αν θα είναι περίεργο ή όχι. Όταν τους είχαμε αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ ήταν διαφορετικά για μένα. Τώρα θα παίξω στην Βιτόρια ξανά. Για μένα μετράει τι θα κάνω με τον Παναθηναϊκό και όχι να σκέφτομαι το παρελθόν. Δεν ξεχνώ τι έγινε όσο ήμουν εκεί, αλλά τώρα θέλω να νικήσω με την ομάδα μου».

Για το τι θα κρατήσει η ομάδα από το ματς με την Αρμάνι: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και σίγουρα πρέπει να το κρατήσουμε. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε το ριμπάουντ γιατί δεν ήμασταν καλοί με την Αρμάνι. Στην Βιτόρια δεν μπορούμε να χάνουμε τόσα πολλά ριμπάουντ και να κάνουμε εύκολα λάθη, γιατί τους αρέσει να τρέχουν και να σκοράρουν. Πρέπει να το αποτρέψουμε και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό θα είναι κλειδί. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην διοργάνωση και αυτό έχει φανεί σε πολλές περιπτώσεις. Κάθε ομάδα έχει τη δική της ποιότητα και οφείλεις να μην υποτιμάς κανέναν. Μπορεί κάποια ομάδα να είχε τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν και να βγήκε από τον ρυθμό της. Η Αρμάνι δεν ήρθε εδώ για να χάσει αν δεν την… αναγκάζαμε. Αν δεν ήμασταν σοβαροί δεν θα είχαμε νικήσει».

Για τις πιθανότητες εισόδου στην τετράδα: «Είναι δύσκολος μαραθώνιος για όλους. Στο τέλος θα δούμε που θα έχουμε καταλήξει. Είμαστε σε ένα σημείο όπου είμαστε κοντά στο τέλος, αλλά με τρία παιχνίδια να μένουν, πολλά μπορούν να συμβούν. Εμείς θέλουμε να νικάμε και στο τέλος θα δούμε που θα είμαστε στην κατάταξη. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ και να νικάμε και σε εκτός έδρας παιχνίδια, όπως αυτό που έρχεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...