ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΚΟΥ

Κάθετη η Κιέβο για Εμποκού: «Αγοράστε τον»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία πρώτη διερευνητική επαφή με τους ανθρώπους της Κιέβο για την ανανέωση του δανεισμού του Πολ Ζοσέ Εμποκού, με τους Ιταλούς να διαπραγματεύονται μόνο την πώλησή του.

Κάθετη η Κιέβο για Εμποκού: «Αγοράστε τον»

Οι συνεχόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις του Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα του «πράσινου» ρόστερ οδηγούν τον Παναθηναϊκό στο να πραγματοποιήσει προσπάθειες για να τον διατηρήσει στις τάξεις του και την επόμενη σεζόν.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μία πρώτη διερευνητική επαφή με την Κιέβο Βερόνα, ομάδα που έχει τα δικαιώματα του Κονγκολέζου, ρίχνοντας στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», οι Ιταλοί παρουσιάστηκαν «κάθετοι» στις απαιτήσεις τους, ξεκαθαρίζοντας πως θα διαπραγματευθούν την πώληση του ποδοσφαιριστή, κοστολογώντας τον μάλιστα στα 3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που τοποθετείται πολύ παραπάνω από τις οικονομικές δυνατότητες του «τριφυλλιού» στην παρούσα φάση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά το γεγονός πως η πρώτη προσπάθεια δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.