ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ορεξάτος ο Μάρκους, 1-0 η Σουηδία! (vid)

O Mάρκους Μπεργκ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φόρσμπεργκ, ανοίγοντας το σκορ για τη Σουηδία στην αναμέτρηση με τη Λευκορωσία.

Ορεξάτος ο Μάρκους, 1-0 η Σουηδία! (vid)

Ο, βασικός, Μάρκους Μπεργκ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του στην αναμέτρηση με τη Λευκορωσία, ταλαιπωρώντας αρκετές φορές την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων από τα πρώτα λεπτά του ματς.

Σε μία από αυτές τις φάσεις, ο επιθετικός των «πρασίνων»  ανατράπηκε από τον Σίτοφ λίγο πριν υποδεχθεί τη μπάλα σε προφανή θέση για γκολ με τον διαιτητή να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη το σημείο του πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Φόρσμπεργκ, ο οποίος δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ για τη Σουηδία στο 19ο λεπτό (1-0).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Penalty Goal Forsberg E. (1:0) Sweden vs Belarus από GoalHunter1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...